Gl. daws syltede drueagurker
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Drueagurk Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Denne opskrift kræver god tid.
1. dag:
Vask agurkerne. Overhæld agurkerne med koldt vand og lad det stå natten over. 2. dag: Overhæld agurkerne med kogende saltlage: ½ kg salt til 3 liter vand. Lad det stå til næste dag i pres med en tallerken på med en sten pakket ind i plasticpose ovenpå. 3. dag: Hæld lagen fra, kog den op, hæld den over agurkerne igen og lad stå til næste dag. 4. dag (syltedagen): Agurkerne tørres og prikkes over det hele. Enderne skæres af agurkerne lægges i krukke sammen med friske dild-kroner. Lav en lage af 1 liter eddike, 1 kg sukker, små hele løg og krydderipose. Lad det simre i 5 minutter og overhæld dernæst agurkerne i krukken med den kogende lage. Læg et klæde over til det er blevet koldt. Dernæst læg en tallerken over krukken og lad det trække i 4 måneder. Efter 4 måneder: Skyl glas med Atamon og put på glas. |
|
Opskriften er vist 32581 gange,
og udskrevet 623 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Birgit - 2016-08-05 08:52:36 Hvormeget er en portion? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne