Drueagurker i saltlage

Drueagurker i saltlage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Drueagurk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 kg.små drueagurker
250 gramskalotteløg
20 Estragonblade
2 hylstreSpansk peber
4-5 tørrede chili peber
2 litereddike
1 kg.sukker
 
 Saltlage:
100 gramgroft salt pr. liter vand
 
2-3 spsk.Atamon
30 gramskrællet peberrod
 
Opskrift:
De vaskede agurker prikkes med en gaffel og lægges i den afkølede saltlage i et døgn.

Druerne tages op, tørres af og lægges i krukker / glas med krydderierne imellem. Den kogende lage hældes over og glassene lukkes til.

To dage senere hældes lagen over i en gryde og den koges op. Atamon fordeles over agurkerne, umiddelbart før den kogende eddikelage hældes ove påny. Sørg for, at der er et let pres på agurkerne, så de er dækket af lagen. Lukkes / bindes til og placéres mørk og køligt.

Tips:

Grønne salatagurker kan iøvrigt syltes på samme vis. Blot skal agurkerne skiveskæres, drysses med fint salt og trække et døgn, hvorefter de skylles. Ellers er fremgangsmåden den samme.





karakterer:
Opskriften er vist 23893 gange,
og udskrevet 464 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu