Drueagurker i saltlage
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Drueagurk Indsendt : |
|
|
De vaskede agurker prikkes med en gaffel og lægges i den afkølede saltlage i et døgn.
Druerne tages op, tørres af og lægges i krukker / glas med krydderierne imellem. Den kogende lage hældes over og glassene lukkes til. To dage senere hældes lagen over i en gryde og den koges op. Atamon fordeles over agurkerne, umiddelbart før den kogende eddikelage hældes ove påny. Sørg for, at der er et let pres på agurkerne, så de er dækket af lagen. Lukkes / bindes til og placéres mørk og køligt. Tips: Grønne salatagurker kan iøvrigt syltes på samme vis. Blot skal agurkerne skiveskæres, drysses med fint salt og trække et døgn, hvorefter de skylles. Ellers er fremgangsmåden den samme. |
|
Opskriften er vist 23893 gange,
og udskrevet 464 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne