Syltede salatagurker
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Salatagurk Indsendt : Red : |
|
|
Salatagurkerne børstes rene, skrælles med kartoffelskrælleren og skæres i 3-4 cm tykke skiver. Eddiken bringes i kog med et pillet fed hvidløg (en trekant af det sammensatte løg), der derefter fjernes. Salt og sukker drysses i og koges 5 min. sammen med krydderiposen.
Persillen skylles, tørres og hakkes groft eller klippes i små buketter, der kommes i eddiken sammen med agurkestykkerne. Det hele koges igennem 2 min. Atamon tilsættes. Agurkerne og lagen fyldes i en Atamonskyllet krukke. Et pres lægges øverst og krukken dækkes med et klæde og stilles koldt. 1-2 dage efter fjernes presset. Krukken bindes til. |
|
Opskriften er vist 38747 gange,
og udskrevet 1046 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Jens - 2018-07-03 16:30:04 Øhhh....3-4 cm tykke skiver!?! Det var meget tykke skiver. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne