Grillet farseret mørbrad provencale

Grillet farseret mørbrad provencale, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 storeafpudsede svinemørbrad
 
 Fars:
100 g.grofthakket svinelever
300 g.hakket svinekød
1 lille bdt.hakket persille
½ dl.rødvin
1 æg
½ dl.hvedemel
50 g.hakkede, soltørrede tomater eller 100 g ristede bacontern
1 lillerevet løg
2 fedpresset hvidløg
0.5 tsk.tørret timian
 
 Ratatouille:
1 squash i tern
1 mellemstoraubergine i tern
1 stortløg i tern
2 fedpresset hvidløg
1 kg.kogte kartofler i tern
1 tsk.friskhakket/tørret timian
½ dl.olie
 salt
 peber
 
 Tomater:
8 tomater
2 fedpresset hvidløg
1 kvisttimian
 
Opskrift:
Hak leveren med en kniv og rør den sammen med svinekødet og de øvrige ingredienser til en fars. Bruges bacontern, ristes de først på en pande, inden de tilsættes farsen. Skær mørbraden igennem på den lange led og bank den let ud til en ensartet størrelse. Rul farsen indeni. Snør eller hæft mørbraden med kødnåle. Grill i 20-25 min. til den er gennemstegt. Grill på alle sider ved middel varme, ikke for tæt på gløderne. Lad den trække ca. 15 min., let tildækket.

Ratatouille:
Svits ingredienserne ved god varme ca. 5 min. i olie eller til de er møre. Tilsæt olien lidt ad gangen, da grønsagerne suger meget. Smag tilsidst til med salt og peber.

Tomater:
Skær et krydssnit i tomaterne og læg dem på alufolie på kanten af grillen. Krydr med hvidløg og timian og grill dem til de er sprøde.





karakterer:
Opskriften er vist 25386 gange,
og udskrevet 560 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu