Grillet farseret mørbrad provencale
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Hak leveren med en kniv og rør den sammen med svinekødet og de øvrige ingredienser til en fars. Bruges bacontern, ristes de først på en pande, inden de tilsættes farsen. Skær mørbraden igennem på den lange led og bank den let ud til en ensartet størrelse. Rul farsen indeni. Snør eller hæft mørbraden med kødnåle. Grill i 20-25 min. til den er gennemstegt. Grill på alle sider ved middel varme, ikke for tæt på gløderne. Lad den trække ca. 15 min., let tildækket.
Ratatouille: Svits ingredienserne ved god varme ca. 5 min. i olie eller til de er møre. Tilsæt olien lidt ad gangen, da grønsagerne suger meget. Smag tilsidst til med salt og peber. Tomater: Skær et krydssnit i tomaterne og læg dem på alufolie på kanten af grillen. Krydr med hvidløg og timian og grill dem til de er sprøde. |
|
Opskriften er vist 25381 gange,
og udskrevet 560 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne