Grillede marinerede revelsben med coleslaw

Grillede marinerede revelsben med coleslaw, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Svinekød - Revlsben

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Grillede marinerede revelsben med coleslaw, billede 4 Grillede marinerede revelsben med coleslaw, billede 1 Grillede marinerede revelsben med coleslaw, billede 2 Grillede marinerede revelsben med coleslaw, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 g.revelsben skåret i skiver á 3 cm. tykkelse med et ben i hvert
2 laurbærblade
1 spsk.salt
15 peberkorn
 
 Marinade:
1.5 dl.portvin
140 g.tomatpuré
3 fedpresset hvidløg
4 spsk.brun farin
2 spsk.soya
1.5 spsk.barbecue krydderi
 
 Coleslaw:
250 g.fintsnittet hvidkål
175 g.revet gulerod
1 lillefinthakket løg
2.5 dl.mayonnaise
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rør alle ingredienserne til marinaden sammen.

Kog revelsbenene i vand med laurbærblade, salt og peberkorn i ca. 1.5-2 timer, til de er godt møre. Vandet skal dække benene og gryden skummes af.

Lad benene dryppe godt af og læg dem i et fad. Hæld marinaden over. Benene bør stå i køleskab og trække i ca. 2 timer.

Pensl herefter revelsbenene med olie og steg dem på varm grill 5-8 min. på hver side. Pensl ofte med marinade.

Coleslaw:
Bland alle ingredienserne i en skål. Smag til med salt og peber.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Coleslaw

karakterer:
Opskriften er vist 105952 gange,
og udskrevet 2835 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu