Grillede marinerede revelsben med coleslaw
Hovedingrediens : Svinekød - Revlsben Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør alle ingredienserne til marinaden sammen.
Kog revelsbenene i vand med laurbærblade, salt og peberkorn i ca. 1.5-2 timer, til de er godt møre. Vandet skal dække benene og gryden skummes af. Lad benene dryppe godt af og læg dem i et fad. Hæld marinaden over. Benene bør stå i køleskab og trække i ca. 2 timer. Pensl herefter revelsbenene med olie og steg dem på varm grill 5-8 min. på hver side. Pensl ofte med marinade. Coleslaw: Bland alle ingredienserne i en skål. Smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 105885 gange,
og udskrevet 2830 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne