Grillede svinedrenge
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør ingredienserne til en jævn fars, der trækker ca. ½ time i køleskab.
Del farsen i 4-6 stykker. Form farsen, så den kan dække en brødskive, i ca. 2 cm. tykkelse. Pensl med olie og grill kødet ved middel varme, ikke for tæt på gløderne i 4-5 min. på hver side. Rist toastbrødet på grillen til det er sprødt og kom kødet på. Serveres med hakkede rødbeder, revet peberrod, hakket rå løg samt kapers (evt. rå æggeblomme). |
|
Opskriften er vist 65686 gange,
og udskrevet 831 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne