Grillet svinekotelet med kål og asparges
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Pensl koteletterne med olie og krydr med peber og grill dem ca. 4 min. på hver side ved middel varme, ikke for tæt på gløderne. Krydr med salt og lad dem hvile ca. 5 min. på et fad. Rør creme fraiche og piskefløde sammen. Smag til med citron, salt og peber. Tilsæt krydderurter efter smag.
Dampet savoykål eller spidskål, dampede asparges, ristede tomater i tern krydret med salt, peber og presset hvidløg samt grovbrød. |
|
Opskriften er vist 13620 gange,
og udskrevet 281 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne