Grillet svinemørbrad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pensl mørbraden med olie, krydr med peber og grill den ca. 15 min. på hver side. Krydr med salt og lad den hvile let tildækket i ca. 15 min. Skær mørbraden i medaljoner a 2½ cm. tykkelse efter hviletid.
Kog fløden ind på en pande til halv mængde. Tilsæt sennep og soltørrede tomater. Bruges bacontern, ristes de først på panden og fedtet hældes fra. Smag til med peber (ikke salt, da de soltørrede tomater er meget salte). Spinaten vendes i saucen og koger herefter ca. 2 min. Kog pastaen i vand med salt og olie 2-3 min. Vend til sidst pasta og krydderurter i pastasaucen og server med mørbradmedaljonerne. |
|
Opskriften er vist 134801 gange,
og udskrevet 2328 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (13 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-08-07 16:32:31 ser rigtigt lækkert ud ;) Gitte - 2005-01-01 01:01:01 Denne pasta er bare mums |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne