Grillspyd med spinatsauce
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkesteg Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Spinatsauce:
Fjern stilken fra den friske spinat og skyl den to gange. Spinaten skæres herefter i strimler og svitses i smør med muskatnød, salt og peber. Afdryp spinaten, afkøl den og rør den med creme fraiche og limesaft. Grillspyd: Rens champignon. Skær skinkekødet i 3x3 cm. stykker og sæt kød, champignon og pølser på spyd, pensl med olie og grill ca. 5 min. på hver side ved middel varme, ikke for tæt på gløderne. Server med grillede squash og aubergine samt grovbrød |
|
Opskriften er vist 39222 gange,
og udskrevet 618 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne