Sojamarineret grillkylling

Sojamarineret grillkylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeoverlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
10 kyllingeoverlår
0.75 dl.soja
3 spsk.sukker
0.75 dl.sake (brug evt. tør Cinzano)
0.75 dl.mirin (brug evt. sød Vermouth)
3 spsk.revet frisk ingefær
2 spsk.hakket frisk basilikum
2 tsk.Maizena
 
 
Opskrift:
Til saucen blandes alt undtagen kød og Maizena i en gryde og koges ca. ½ minut. Men pas på: Det koger nemt over!

Øs ¾ dl. af saucen over i en separat skål. Det skal senere bruges som marinade til kyllingelårene.

Vask kødet, tør kødet af og skær ben og overskydende fedt af. Kødet lægges i marinaden, dækkes til og stilles køligt i mindst ½ time (dog højst 8 timer). Grill kødet - først på skindsiden - og pensl en gang imellem med saucen på begge sider. Grill kyllingekødet til det er helt gennemstegt. Det tager ca. et kvarter.

Jævn resten af saucen med ca. 2 tsk. Maizena udrørt i lidt vand.

Serveres med ris, grønsager og salat.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Grillkylling

karakterer:
Opskriften er vist 12740 gange,
og udskrevet 128 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu