Sojamarineret grillkylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeoverlår Indsendt : Red : |
|
|
Til saucen blandes alt undtagen kød og Maizena i en gryde og koges ca. ½ minut. Men pas på: Det koger nemt over!
Øs ¾ dl. af saucen over i en separat skål. Det skal senere bruges som marinade til kyllingelårene. Vask kødet, tør kødet af og skær ben og overskydende fedt af. Kødet lægges i marinaden, dækkes til og stilles køligt i mindst ½ time (dog højst 8 timer). Grill kødet - først på skindsiden - og pensl en gang imellem med saucen på begge sider. Grill kyllingekødet til det er helt gennemstegt. Det tager ca. et kvarter. Jævn resten af saucen med ca. 2 tsk. Maizena udrørt i lidt vand. Serveres med ris, grønsager og salat. |
|
Opskriften er vist 12740 gange,
og udskrevet 128 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne