Grillet hvidvinspocheret rib eye med majroer

Grillet hvidvinspocheret rib eye med majroer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Oksekød - Rib eye

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 dl.olivenolie
1 fl.tør hvidvin
1 kvistrosmarin
1 kvistløvstikke
2 fedhvidløg
4-5 peberkorn
0.5 tsk.salt
4 rib eye maximum
 
 Majroer:
4 sommerløg
4 majroer
 salt
 peber
4 håndfuldeRucolasalat
 
 
Opskrift:
Hæld olie og hvidvin i en gryde, hvis omfang svare til kødets. Kom rosmarin, løvstikke, knust hvidløg, peberkorn og salt ved, og kog op. Skru ned, så blandingen blot lige koger. Pocher kødet ca. 5 min., og grill det herefter et par min. på hver side, til det får en pæn overflade.

Skum pocheringslagen for olie og gem olien. Sigt lagen og kog den ind til det halve. Skær løg og majroer i smalle både. Pisk lidt af olien og porcheringslagen sammen over svag varme til en velsmagende, varm vinaigrette. Krydr med salt og peber.

Vend løg og majroer i, og kog til grønsagerne bliver møre. Rucola vendes i vinaigretten. Når rucolaen falder let sammen, hældes den varme salat og resten af skyen over kødet. Server straks med godt brød og andre sommergrønsager til.





karakterer:
Opskriften er vist 13589 gange,
og udskrevet 179 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu