Grillet oksefilet med provencetårn
Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Bøfferne krydres med groft havsalt og friskkværnet peber, hvorefter de pensles med et tyndt lag olie, så de ikke hænger fast på grillen. Bøfferne grilles, alt afhængig af størrelsen, i ca. 6 min. på hver side, til de er medium - lad dem trække i 5-6 min.
Samtidig med at bøfferne grilles, pensles auberginen, squashen og de gule peber med et tyndt lag olie. Grill derefter grønsagerne i ca. 1 min., så de får lidt grillstriber. Læg derefter grønsagerne i lidt stanniol og krydr med timian, salt og peber. Luk staniolen sammen til en sæk og grill det færdigt i 8-10 min. alt imens bøfferne står og trækker. Imens blandes vinaigretten og hældes ud over de hakkede skalotteløg og de skiveskårede tomater. Pestoen blandes og blendes, hvorefter den serveres sammen med bøfferne og provencetårnet med frisk høvlet parmesan. Giv gerne friskbagt brød til. |
|
Opskriften er vist 36357 gange,
og udskrevet 455 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne