Grillet skinkemignon med grapefrugtsalat
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkemignon Indsendt : Red : |
|
|
Persillesmør:
Rør smørret sammen med de øvrige ingredienser. Rul det i bagepapir eller pergamentpapir til en pølse og sæt det på køl. Ved servering skæres det i tynde skiver og anrettes på citronskiverne. En evt. rest smør kan opbevares enten på køl eller fryses ned. Grapefrugtsalat: Skær grapefrugterne fri for skrællen og skær dem ud i fileter og drys dem med hasselnøddekerner. Skinkemignon: Pensl skiverne med olie og krydr med peber. Steg på grill 1 min. på hver side. Skal vendes et par gange på grillen, da det ellers nemt bliver tørt. Krydr med salt efter grilning. Serveres med bagte kartofler og groft brød. |
|
Opskriften er vist 11824 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 Uhm... lyder friskt og lækkert- skal prøves |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne