Julekrans
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Mælken lunes (37 C.) Opløs gæren heri. De øvrige ingredienser tilsættes. Æltes til en glat dej.
Hviler tildækket 15 min. Fyldet røres sammen. Rul nu dejen til en plade, 30x50 cm. Del den på langs i 3 stk. Del fyldet i 3 portioner. Rul det til pølser på længde med dejstrimlerne. Fordel det herpå. Rul dej om fyldet. (Fugt med lidt vand i samlingerne). Dejpølserne med fyld udrulles nu til ca. 85 cm, flettes og formes til en krans. Kransen sættes på en smurt bageplade. Efterhæver tildækket 30-40 min. Pensles med æg og drysses med mandelflager. Bagetid: 13-15 min. ved 220 grader midt i ovnen.
|
|
Opskriften er vist 8676 gange,
og udskrevet 217 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne