Julekrans

Julekrans, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Kranse

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 dl. mælk
50 g.gær
300 g.hvedemel
75 g.margarine
50 g.sukker
0.5 tsk.salt
1 æg
0.5 tsk.kardemomme
 
 Fyld:
50 g.marcipan
50 g.margarine
50 g.sukker
 
 Pynt:
 Æg
 Mandelflager
 
Opskrift:
Mælken lunes (37 C.) Opløs gæren heri. De øvrige ingredienser tilsættes. Æltes til en glat dej. Hviler tildækket 15 min. Fyldet røres sammen. Rul nu dejen til en plade, 30x50 cm. Del den på langs i 3 stk. Del fyldet i 3 portioner. Rul det til pølser på længde med dejstrimlerne. Fordel det herpå. Rul dej om fyldet. (Fugt med lidt vand i samlingerne). Dejpølserne med fyld udrulles nu til ca. 85 cm, flettes og formes til en krans. Kransen sættes på en smurt bageplade. Efterhæver tildækket 30-40 min. Pensles med æg og drysses med mandelflager. Bagetid: 13-15 min. ved 220 grader midt i ovnen.





karakterer:
Opskriften er vist 8676 gange,
og udskrevet 217 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu