Tomatbredie
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Indsendt : Red : |
|
|
Pil løgene og snit dem i ringe.
Skær kødet i 8 skiver.
Flå tomaterne og skær dem i skiver.
Rist løgene i margarine. Brun kødet et par minutter. Fordel tomaterne over og drys med den finthakkede peperoncino, samt salt og peber. Skrab kartoflerne. Skær dem i tynde skiver, der kommes i gryden sammen med den varme bouillon. Lad det snurre ved ganske svag varme i 1 time. Smag retten til med salt og peber inden servering. |
|
Opskriften er vist 7070 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne