Tomatbredie

Tomatbredie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 løg
500 g.lammekød i tern
50 g.margarine
500 g.tomater
1 lillerød peperoncino (chili)
 Salt
 peber
250 g.nye kartofler
2.5 dl.lammebouillon
 
Opskrift:
Pil løgene og snit dem i ringe. Skær kødet i 8 skiver. Flå tomaterne og skær dem i skiver.

Rist løgene i margarine. Brun kødet et par minutter. Fordel tomaterne over og drys med den finthakkede peperoncino, samt salt og peber.

Skrab kartoflerne. Skær dem i tynde skiver, der kommes i gryden sammen med den varme bouillon. Lad det snurre ved ganske svag varme i 1 time.

Smag retten til med salt og peber inden servering.





karakterer:
Opskriften er vist 7070 gange,
og udskrevet 152 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu