Pastaruller med grønkål
Hovedingrediens : Kål - Grønkål Indsendt : Red : |
|
|
Grønkålen optøes. Æggene piskes og blandes med salt, mælk, majs og grønkål. Hver pakke pastaplade indeholder en lang plade, som skæres/klippes i 5 lige store stykker, så der bliver i alt 10 stk. Derefter fordeles grønkålsmassen på de 10 pasta-stykker og rulles sammen. Læg derefter rullerne med åbningen nedad i et ildfast fad, smurt med lidt madolie. De flåede tomater blendes/moses og den revne ost blandes i. Tilsæt evt. resten af majsene. Fordel tomatblandingen over grønkålsrullerne. Fadet stilles i forvarmet ovn ved 225 ° i 25 min.
Pastaruller med grønkål, dertil serveres f.eks. makrel, skinketern, kalkun, lam eller roastbeef samt groft brød. |
|
Opskriften er vist 14700 gange,
og udskrevet 325 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-10-16 17:01:43 Ufattelig kedelig og smagsløs ret! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne