Pastaruller med grønkål

Pastaruller med grønkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Grønkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kogt hakket grønkål
2 tsk.salt
1 dl.mælk
2 æg
200 g.majs
2 pk.friske pasta-plader
50 g.revet ost
450 g.flåede tomater
 Madolie
 
Opskrift:
Grønkålen optøes. Æggene piskes og blandes med salt, mælk, majs og grønkål. Hver pakke pastaplade indeholder en lang plade, som skæres/klippes i 5 lige store stykker, så der bliver i alt 10 stk. Derefter fordeles grønkålsmassen på de 10 pasta-stykker og rulles sammen. Læg derefter rullerne med åbningen nedad i et ildfast fad, smurt med lidt madolie. De flåede tomater blendes/moses og den revne ost blandes i. Tilsæt evt. resten af majsene. Fordel tomatblandingen over grønkålsrullerne. Fadet stilles i forvarmet ovn ved 225 ° i 25 min.

Pastaruller med grønkål, dertil serveres f.eks. makrel, skinketern, kalkun, lam eller roastbeef samt groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 14700 gange,
og udskrevet 325 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-10-16 17:01:43
Ufattelig kedelig og smagsløs ret!