Rødbede bøf
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede Indsendt : |
|
|
Rødbederne renses, men hverken top-rest eller rod-stykke skæres af for at rødbeden ikke skal forbløde under kogningen. De koges derefter til de er lettere møre - og det kan godt tage en times tid for svag varme.
Rødbederne skal helst køle helt af inden den videre bearbejdning. Toprest og rod skæres af. Resten af rødbeden skæres i 1-1 1/2 cm tykke skiver. De vendes derefter i æg og rasp og steges gyldne på panden i koldpresset olivenolie.
Til rødbede-bøf serveres en grøn salat og evt. hasselbach-kartofler. |
|
Opskriften er vist 24608 gange,
og udskrevet 421 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne