Sprøde jomfruhummerhaler
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler Indsendt : Red : |
|
|
Dej:
Bland hvedemel og salt. Pisk mælk, øl og æggeblomme i lidt efter lidt. Pisk smørret i. Stil dejen tildækket i køleskabet i ca. 1 time. Pisk æggehviden stiv og vend den forsigtigt i dejen. Varm fedtstoffet op i en dyb gryde. Dyp hummerhalerne i dejen. Steg dem straks, 6-8 ad gangen, i ca. 1 1/2 min. Vend hummerhalerne under stegningen. Tag dem op og læg dem et øjeblik på fedtsugende papir. Hold dem varme. Steg champignonerne på samme måde, men kun i ca. 1 min. Steg persillekvistene i ca. 10 sek. til de er sprøde. Ved serveringen: Anret hummerhaler, champignon og persille på fire portionstallerkener sammen med bladselleri, kaviar, citronbåde og cremefraiche. Tips: Kom et stykke brød i det varme fedtstof. Bliver brødet gyldent har fedtstoffet den rigtige temperatur. |
|
Opskriften er vist 26334 gange,
og udskrevet 514 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer pjuske - 2011-07-29 19:57:52 tak for opskriften, den er lige afprøvet, den er rigtig lækker. Alle som spiser skaldyr skulle prøve den. MamaDenmark - 2009-08-30 23:50:06 Alternativ til det med at bruge et stykke brød for at se, om olien har stegetemperatur: Hvis man har en tændstik, så kom enden uden svovl i fedtstoffet. Bruser det omkring træet, er fedtstoffet klart til stegning. VH. MamaDenmark Til Flemming: Altså! Læs opskriften! roland - 2008-12-31 20:35:00 det blev alletiders lækre hummerhaler , dejlige saftige , og sprød dej . så tak fof tippet. Roland S-Maria - 2008-03-13 11:32:14 Til Flemming: hummerhalerne dyppes i dejen - det står i fremgangsmåden ;o) Flemming - 2007-05-10 16:20:51 Hvad mon dejen skal bruges til? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne