Fritterede jomfruhummerhaler
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler Indsendt : |
|
|
De friske jomfruhummerhaler pilles og dryppes med lidt limesaft. Rør en dej af mel, bagepulver, vand og salt. Opvarm vindruekerneolien til stegetemperatur (180 grader). 5 min. før serveringen dyppes halerne i dejen og frituresteges i olien til de er gyldne.
|
|
Opskriften er vist 25122 gange,
og udskrevet 521 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (14 stemmer) |
|
Kommentarer C.Larsen - 2009-11-30 21:21:56 Eller brug beignetdej til at friture hummeren, så bliver den samtidig meget sprød og perfekt. dryp med en citronskive til servering. Perfekt. MamaDenmark - 2009-08-30 22:52:57 Dejligt at se denne opskrift. Jeg kan anbefale alle skaldyr tilberedt på denne måde.Bruger samme "dej" - dog uden bagepulver og har skiftet mel ud med maizenamel, men alt er lige godt. Bruger det til både fjordrejer, frosne optøede rejer, hjemmefangede" strygrejer" (som ingen længere ved hvad er), muslinger og andet godt fra havet, ja al slagsfisk skåret i små stykker kan bruges. Serveres med lidt lunt brød til og en god salat. Et par lys på bordet skærper også den gode stemning og appetitten. Hvis man ikke lige har limefrugter ved hånden er frisk citronsaft også fint. Kan også bruges til salatdressingen.. Husk masser af friske krydderurter! Vh. MamaDenmark |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne