Kokossuppe med jomfruhummerhaler
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler Indsendt : |
|
|
Skær selleri og ingefær i tynde skiver. Bland det med kokosmælk, vin, bouillonterning, koriander, hvidløg, salt, og peber. Kog det under låg i ca. 15 minutter. Si væsken og gem den.
Skær porre, løg og gulerod i skiver. Svits dem i olie. Hæld kokosbouillon ved, og kog i 5 minutter. Kom sukkerærter, hummerhaler og tomater i, og lad det koge op. Smag til med line, evt. salt og peber. Server evt. med et drys purløg. |
|
Opskriften er vist 14668 gange,
og udskrevet 403 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne