Stegte jomfruhummerhaler i rispapir på basilikumtomat
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler Indsendt : |
|
|
Halerne pilles ud af de rå jomfruhummer og krydres let med salt og friskkværnet peber. Rispapiret blødgøres ved at dyppe dem et kort øjeblik i varmt vand, og de lægges tæt omkring hummerhalerne, tomaterne skæres i ikke for tynde skiver og der præsses hvidløg over dem.
Hummerhalerne steges hurtigt gyldne på en hed pande i 1 spsk af olien Tages op og holdes varme. Tomaterne lunes hurtigt på samme pande og lægges på varme tallerkner. Der klippes lidt frisk basilikum over. Resten af olien piskes med balsimico og hældes over tomaterne Hummerhalerne kommes på og det pyntes med hele basilikumblade. |
|
Opskriften er vist 15994 gange,
og udskrevet 301 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne