Stegte jomfruhummerhaler i rispapir på basilikumtomat

Stegte jomfruhummerhaler i rispapir på basilikumtomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
16 jomfruhummerhaler
16 småstykker rispapir
4 storemodne tomater
 frisk basilikum
1 fedhvidløg
1 spsk.balsamico eller anden mild vineddike
2 spsk.olivenolie
 
Opskrift:
Halerne pilles ud af de rå jomfruhummer og krydres let med salt og friskkværnet peber. Rispapiret blødgøres ved at dyppe dem et kort øjeblik i varmt vand, og de lægges tæt omkring hummerhalerne, tomaterne skæres i ikke for tynde skiver og der præsses hvidløg over dem.

Hummerhalerne steges hurtigt gyldne på en hed pande i 1 spsk af olien Tages op og holdes varme. Tomaterne lunes hurtigt på samme pande og lægges på varme tallerkner. Der klippes lidt frisk basilikum over. Resten af olien piskes med balsimico og hældes over tomaterne Hummerhalerne kommes på og det pyntes med hele basilikumblade.





karakterer:
Opskriften er vist 15994 gange,
og udskrevet 301 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu