Svensk æbelkage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Oprindelsesland : Sverige Indsendt : |
|
|
Æbler skrælles, kvartes og skæres i skiver, dampes i smør eller margarine, tilsmages med vanillesukker og reven citronskal.
Lagkagebunde smøres med hindbærmarmelade og derpå anbringes de dampende æbler. Det hele skal dækkes med et lag marengs (æggehvider og flormelis piskes meget stift), og bages ved jævn varme. Serveres med rørt is. |
|
Opskriften er vist 27300 gange,
og udskrevet 316 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Susanne Olsen - 2011-09-28 14:46:10 Fin opskrift, men jeg har lagt mærke til, at flere af jeres opskrifter mangler informaation på, hvor mange grader skal kagen have i ovnen og hvor lang tid? Chr. - 2005-01-01 01:01:01 Hvad er jævn varme bassemin - 2005-01-01 01:01:01 hvad er jævn varme og hvor lang tid i ovnen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne