Kold tomatsuppe
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Oprindelsesland : Spanien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tomaterne lægges i spilkogende vand et øjeblik og flåes.
Agurken skrælles og kernerne fjernes, og blendes sammen med løg, peber, tomat, hvidløg, og paprika i bouillonen. Derefter røres de 3 surmælks produkter i. Det tilsmages med eddike, og rasp samt olien røres i. Tips: Staves korrekt Gazpacho, og laves i Spanien aldrig på bouillon, men laves fra bunden af friske grøntsager. |
|
Opskriften er vist 64907 gange,
og udskrevet 1856 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Stwi - 2010-06-27 18:07:52 Glem surmælksprodukterne! Specielt den "væmmelige" mayonaise!. Sæt fromage frais på bordet så man selv kan tilføje det, hvis man har lyst. Jeg kan godt lide lidt mere "kant", så jeg tilsætter chilipasta og meget mere hvidløg (6 - 8 fed). En god variant er at blende avokado i suppen. anonym - 2008-06-10 16:45:34 ... har netop lavet den, og portionen ser ud til at kunne mætte mange munde!! jeg vil skyde på min. 6 pers. .. og jeg tror også at den må være ret så lækker med tørt brød i Helle, Spanien - 2007-06-09 19:06:44 Der findes faktisk en version af Gazpacho hernede hvor der er mayonaise i, og den kalder de Gazpacho Suave (altsaa, bloed gazpacho. julie og frederikke - 2007-01-08 09:28:05 lyder lækkert men hvor mange pers. er det til lizet - 2005-01-01 01:01:01 der bruges heller aldrig surmælksprodukter/stødt paprika eller rasp men daggammelt brødskiver er blevet en delikatesse men er oprindelig en vittaminrig kost som kan laves af enhver selv i bjergene med morter Mona Høg - 2005-01-01 01:01:01 hvor mange pers. er den til |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne