Kold Gaspachio

Kold Gaspachio, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.tomater
0.5 agurk
2 stk.rød peber
2-3 fedhvidløg
2 spsk.persille
1 spsk.purløg
1 stk.løg
1 spsk.olie
2 dl.Grøntsagsbouillon
0.5 citron saft heraf
1 spsk.crème fraiche 18%
 
Opskrift:
Forvarm ovnen til 200 grader og bag de røde peberfrugter til de er godt sorte. Tag dem ud af ovnen, afkøl let, og pil derefter skrællen af.

Sæt en gryde over med vand og lad det koge. Rids et kryds i toppen af tomaterne og fjern stilken. Blancher i det kogende vand 5-10 sekunder.

Skyl dem hurtigt under ridende koldt vand og fjern skrællen. Skær tomaterne i grove tern, pil løg og hak det. Skræl agurk og skær den i grove tern. Pil hvidløg og skær i grove tern. Skyl persille for jord og hak det groft.

Blend det hele og smag til med salt, peber, olie og citronsaft samt grøntsagsbouillon. Skær det sidste agurk i fine tern og brug ved anretningen. Evt. lidt mere olie og pynt med crème fraiche og purløg.





karakterer:
Opskriften er vist 18014 gange,
og udskrevet 355 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu