Andebryster med rødbede-æblesalat

Andebryster med rødbede-æblesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : And - Berberiand

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Andebryster med rødbede-æblesalat, billede 4 Andebryster med rødbede-æblesalat, billede 1 Andebryster med rødbede-æblesalat, billede 2 Andebryster med rødbede-æblesalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 berberiandebryster
 smør
 salt
 peber
 
 Salat:
1 pakkerucolasalat
2 heleskrællede rødbeder
2 storeæbler (Belle de boskoop)
1 finthakket løg
 
 Marinade:
2 spsk.æbleeddike
2 spsk.god olivenolie
2 tsk.akaciehonning
 salt
 peber
 
 Dressing:
1 bægerrygeost
1 bægercremefraiche 38%
1 spsk.dijonsennep
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rødbede-æblesalat:
De skrællede rødbeder bages midt i ovnen ved 190 grader C. alm. ovn i ca. 40 minutter, til de er møre. Rødbederne tages ud af ovnen og skæres ud i små firkanter, som måler ca. 1-2 cm på alle sider. Æblerne skæres ud i lignende stykker. Løget hakkes fint.


Marinade:
Marinaden blandes ved at røre alle ingredienser sammen i en skål eller et fad med høj kant. Æbler, rødbeder og løg blandes med marinaden, der trækker i ca. 30 minutter.

Dressing:
Dressingen røres nemt sammen, alle ingredienserne blandes til en klar og ensartet dressing. Salaten anrettes på en tallerken på en bund af rucolasalat, med salaten anrettet på midten og med en skefuld dressing på toppen. Pynt evt. med lidt frisk basilikum.

Andebrysterne brunes af på panden i lidt smør og steges færdig 6-7 minutter på hver side, eller 15 minutter i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn. Andebrystet tages af panden og trækker 5-10 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 118413 gange,
og udskrevet 5426 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (39 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-11-26 13:06:19
Rigtig lækkert. Serverede det til den årlige julefrokost i år. 2 berberri andebryster a 300 G passer til 9 personer , og jeg portionsanrettede den. Hum.

  -   2012-06-30 08:59:49
Andebryster: Ridses i fedtkanten og smøres godt med groft salt. Brunes godt af på en varm pande med fedtsiden nedad til fedtet er smeltet. Derefter skrues ned for varmen og brysterne vendes hver andet minut indtil de er faste, men stadig rosa indeni...

  -   2011-09-14 09:35:06
SUPER Go' opskrift. Skal klart laves igen. :)

  -   2011-09-13 10:10:00
Skal salaten spises varm eller kold.?

  -   2011-03-23 17:12:12
Dette er en lækker ret/opskrift både til frokost og middagsgæster.

  -   2009-11-27 18:24:42
hvis andebryst vejer 300g så giv det på panden ½ time

  -   2005-01-01 01:01:01
Meget lækker. Især salaten var rigtig dejlig . En opskrift jeg gerne giver videre.