Brydebrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæren i håndvarmt vand og tilsæt yoghurt, olie, salt, revne gulerødder, grahamsmel og 3-kornsmel. Hæld melet i lidt ad gangen, til dejen har en passende konsistens. Ælt dejen i mindst 15 minutter i hænderne.
Hæver ½ time, deles i ca 20 stykker, der formes til boller. Disse stilles tæt sammen på pladen enten som en cirkel eller et hjerte (find selv på en form) og vil så ”vokse” sammen under bagningen. Efterhæver 15 minutter og bages ved 200 grader ( Fahr.392 ) i ½ time. Ved servering lægges hele bolleformen på bordet, og hver især trækker en bolle af. Brydebrød= man bryder brødet. |
|
Opskriften er vist 20153 gange,
og udskrevet 624 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne