Brydebrød

Brydebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.gær
1.5 dl.vand
2 dl.yoghurt
2 spsk.olie
 salt
3 dl.revne gulerødder
3 dl.grahamsmel
1 dl.3-kornsmel
6 dl.hvedemel
 
Opskrift:
Rør gæren i håndvarmt vand og tilsæt yoghurt, olie, salt, revne gulerødder, grahamsmel og 3-kornsmel. Hæld melet i lidt ad gangen, til dejen har en passende konsistens. Ælt dejen i mindst 15 minutter i hænderne.

Hæver ½ time, deles i ca 20 stykker, der formes til boller. Disse stilles tæt sammen på pladen enten som en cirkel eller et hjerte (find selv på en form) og vil så ”vokse” sammen under bagningen.

Efterhæver 15 minutter og bages ved 200 grader ( Fahr.392 ) i ½ time.

Ved servering lægges hele bolleformen på bordet, og hver især trækker en bolle af. Brydebrød= man bryder brødet.





karakterer:
Opskriften er vist 20153 gange,
og udskrevet 624 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu