Æggekage med stegt bacon

Æggekage med stegt bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 æg
1 løg
1 spsk.hvedemel eller Maizena
3 dl.mælk
 salt
 hvid peber
3 tykke skiver ost
6-8 kogte kartofler
8 skiverbacon
2 spsk.hakket purløg
1 spsk.hakket persille
 smør eller margarine til stegning
 
Opskrift:
Baconskiverne steges sprøde på panden og lægges på køkkenrulle.

Æg, mælk og mel piskes sammen, kartofler og osteskiver skæres i tern og tilsættes, samt salt og peber.

Æggemassen hældes i panden steges færdig ved jævn varme. Rør af og til i æggemassen med en træspartel, til den begynder at stivne.

Serveres fra panden og pyntes med de hakkede krydderurter og ristede baconskiver.

Der serveres rugbrød til





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Æggekage

karakterer:
Opskriften er vist 22133 gange,
og udskrevet 636 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-05-11 12:22:46
Nu er det jo ikke en ganske ny opskrift; - og det er første gang, at jeg vil prøve at bruge en opskrift til æggekage (ellers har jeg bare bikset dem sammen!) MEN alligevel, - hvad skal man med et løg i ingredienslisten, når der ikke står, hvad man skal bruge det til? Det er da en svipser. Nu prøver jeg at "gyldne" det snittede løg, - og så ynder jeg at lægge et par skiver rugbrød i strimler i bunden, så det må blive det! Hilsen Birger