Æggekage med stegt bacon
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Baconskiverne steges sprøde på panden og lægges på køkkenrulle.
Æg, mælk og mel piskes sammen, kartofler og osteskiver skæres i tern og tilsættes, samt salt og peber. Æggemassen hældes i panden steges færdig ved jævn varme. Rør af og til i æggemassen med en træspartel, til den begynder at stivne. Serveres fra panden og pyntes med de hakkede krydderurter og ristede baconskiver. Der serveres rugbrød til |
|
Opskriften er vist 22194 gange,
og udskrevet 636 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (12 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-05-11 12:22:46 Nu er det jo ikke en ganske ny opskrift; - og det er første gang, at jeg vil prøve at bruge en opskrift til æggekage (ellers har jeg bare bikset dem sammen!) MEN alligevel, - hvad skal man med et løg i ingredienslisten, når der ikke står, hvad man skal bruge det til? Det er da en svipser. Nu prøver jeg at "gyldne" det snittede løg, - og så ynder jeg at lægge et par skiver rugbrød i strimler i bunden, så det må blive det! Hilsen Birger |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne