Æggekage med spinat

Æggekage med spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.tomater
2 spsk.snittet purløg
2 spsk.hakket persille
5 løg
1 fedhvidløg
2 spsk.smør
250 g.frossen spinat
4 bægrepasteuriserede hele æg uden skal
100 g.ost
 
 
Opskrift:
Varm ovnen op til 200 grader. Skær et låg af tomaterne, udhul dem lidt og bland indmaden med 1 spsk. persille, 1 spsk. purløg, de finthakkede tomatlåg, lidt salt og peber. Fyld tomaterne og sæt i ovnen. Hak løg og hvidløg fint. Svits i 5 min. i smør i en ovnfast stegepande. Kom spinat i løgmassen og kog 4-5 min. Pisk æg med resten af persille og purløg, 1 tsk. salt og ¼ tsk. peber. Hæld æggemassen på panden og lad den stivne ca. 2 min., stik af og til med en paletkniv så den flydende masse løber ned. Skær ost i terninger og drys over æggene. Sæt panden i ovnen i 10 min. til æggekagen er stivnet og tomaterne er færdige.





karakterer:
Opskriften er vist 23327 gange,
og udskrevet 324 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-11-15 19:29:26
Alm æg er fint nok når de skal i ovnen på 200 grader. Prøv også med chili.