Æggekage med spinat
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Varm ovnen op til 200 grader. Skær et låg af tomaterne, udhul dem lidt og bland indmaden med 1 spsk. persille, 1 spsk. purløg, de finthakkede tomatlåg, lidt salt og peber. Fyld tomaterne og sæt i ovnen. Hak løg og hvidløg fint. Svits i 5 min. i smør i en ovnfast stegepande. Kom spinat i løgmassen og kog 4-5 min. Pisk æg med resten af persille og purløg, 1 tsk. salt og ¼ tsk. peber. Hæld æggemassen på panden og lad den stivne ca. 2 min., stik af og til med en paletkniv så den flydende masse løber ned. Skær ost i terninger og drys over æggene. Sæt panden i ovnen i 10 min. til æggekagen er stivnet og tomaterne er færdige.
|
|
Opskriften er vist 23327 gange,
og udskrevet 324 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Steen - 2010-11-15 19:29:26 Alm æg er fint nok når de skal i ovnen på 200 grader. Prøv også med chili. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne