Æggekage med grønkål
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Varm grønkål op i letmælk. Tag gryden af. Skær kartofler og løg i terninger. Skær peberfrugt i strimler. Steg kartofler og løg i smør ca. 5 min. på en teflonpande. Tilsæt peberfrugt. Pisk æggene med grønkål, mælk, kartoffelmel, 1 tsk. salt og ¼ tsk. peber. Hæld æggemassen ved kartoflerne og steg æggekagen ved jævn varme til æggemassen er stivnet ca. 10 min. Løft lidt i æggekagen, så det flydende kommer ned til bunden.
Pynt æggekagen med tomatskiver, server resten til. Serveres med Rugbrød og sennep. |
|
Opskriften er vist 16247 gange,
og udskrevet 252 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-12-01 13:17:42 Det lyder super lækkert og sundt! Det er jo op til den enkelte hvor æggene kommer fra. Den her skal da prøves. Grønkål er superfood!! woodman - 2005-01-01 01:01:01 hvis at man godt tør spise "rigtige" æg hvor mange skal der så bruges ?? Mette - 2005-01-01 01:01:01 Jeg troede ikke man kunne få pasteuriserede æg i bæger med skalder |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne