Æggestand i gryde
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Ryst bægeret.
Tag låget/foliet af et bæger med hele æg uden skal.
Sæt en gryde med vand over at koge. Kom bægeret ned i ca. 80 grader varmt vand. Pas på, at der ikke kommer vand ind i bægeret, da det vælter nemt. Tilberedes flere bægre ad gangen, lad dem da sidde sammen, da de ikke så nemt vælter. Skulle de alligevel vælte, så lad dem ligge, da ægget størkner hurtigt. Bægrene skal nu simre i 8 min. Der kan forekomme små lufthuller i æggestanden. Vandet må ikke buldre koge, da det giver store lufthuller i æggestanden. Vend det ud og lad det blive koldt. Skær det i de ønskede stykker, og pynt evt. dit smørrebrød. Tips: Tilsæt evt. krydderier efter eget ønske: Salt, peber, chili, paprika, hvidløg m.m. |
|
Opskriften er vist 29736 gange,
og udskrevet 261 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne