Æggestand i gryde

Æggestand i gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 bægerpasteuriseret hele æg uden skal
 salt
 peber
 
Opskrift:
Ryst bægeret. Tag låget/foliet af et bæger med hele æg uden skal.

Sæt en gryde med vand over at koge. Kom bægeret ned i ca. 80 grader varmt vand. Pas på, at der ikke kommer vand ind i bægeret, da det vælter nemt. Tilberedes flere bægre ad gangen, lad dem da sidde sammen, da de ikke så nemt vælter. Skulle de alligevel vælte, så lad dem ligge, da ægget størkner hurtigt.

Bægrene skal nu simre i 8 min. Der kan forekomme små lufthuller i æggestanden. Vandet må ikke buldre koge, da det giver store lufthuller i æggestanden.

Vend det ud og lad det blive koldt. Skær det i de ønskede stykker, og pynt evt. dit smørrebrød.

Tips:

Tilsæt evt. krydderier efter eget ønske: Salt, peber, chili, paprika, hvidløg m.m.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Æggestand

karakterer:
Opskriften er vist 29736 gange,
og udskrevet 261 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu