Æggestand i mokroovn
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Ryst bægeret.
Tag låget/foliet af et bæger pasteuriseret hele æg.
Sæt det i mikroovnen på 450 W i 2 min. (VIGTIGT: Bægeret smelter ved højere varme) Lad æggestanden køle et par min. i bægeret. Vend det ud og lad det blive koldt, der vil dog være små luft huller i æggestanden. Skær det i de ønskede stykker og pynt evt. dit smørrebrød. |
|
Opskriften er vist 30969 gange,
og udskrevet 443 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (9 stemmer) |
|
Kommentarer mikael møller - 2008-12-28 10:07:31 er det ikke lidt for let ? hvor er opskriften ! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne