Æggestand i mokroovn

Æggestand i mokroovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 bægerpasteuriseret hele æg
 evt.lidt salt
 
Opskrift:
Ryst bægeret. Tag låget/foliet af et bæger pasteuriseret hele æg.

Sæt det i mikroovnen på 450 W i 2 min.
(VIGTIGT: Bægeret smelter ved højere varme)

Lad æggestanden køle et par min. i bægeret. Vend det ud og lad det blive koldt, der vil dog være små luft huller i æggestanden.

Skær det i de ønskede stykker og pynt evt. dit smørrebrød.





karakterer:
Opskriften er vist 30969 gange,
og udskrevet 443 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-12-28 10:07:31
er det ikke lidt for let ? hvor er opskriften !