Æggekage med bacon og purløg
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Steg baconskiverne lysebrune og sprøde i en lille smule smør.
Pisk æg let sammen med fløden, tilsæt lidt salt og peber efter smag. Hæld æggemassen på panden og bag æggekagen ved jævn varme, løft med en paletkniv ind under æggekagen, der hvor den er begyndt at stivne, og stik evt. mere smør ind under æggekagen, så den ikke brænder på. Så snart at æggekagen er bagt - overfladen må godt se ”våd” og blank ud, da æggekagen er bedst, når den ikke er for fast – tages panden af varmen. Æggekagen pyntes med bacon og purløg. Serveres med rugbrød. Tips: Variation: Kom evt. små tern af tomat og andre krydderier/krydderurter på. (Paprika, karry, basilikum, dild, persille eller oregano m.m.) |
|
Opskriften er vist 56989 gange,
og udskrevet 830 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (32 stemmer) |
|
Kommentarer Tina andersen - 2018-01-07 17:39:16 Prøv at komme en smule kartoffelmel i så bliver den højere og luftig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne