Madtærte
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt : Red : |
|
|
Dej:
Lav en dej af madtærtedejen. Beklæd en tærteform med dejen, prik bunden tæt med en gaffel inden den forbages i 10 minutter ved 200 grader. Fyld: Den ferske laks skæres i meget små stykker, hvorefter den blandes med de øvrige ingredienser. Der smages til med salt og peber. Kommes i den forbagte tærtebund. Den røgede laks finthakkes og fordeles henover tærten, som bages i ca. 30 minutter. |
|
Opskriften er vist 40114 gange,
og udskrevet 805 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (25 stemmer) |
|
Kommentarer jette - 2009-05-09 17:57:30 har ikke prøvet fyldet men, dejen er let og hurtig at lave og bliver god sprød når den er bagt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne