Ungarsk lammegryde

Ungarsk lammegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Oprindelsesland : Ungarn

UngarnIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.lammekød/fårekød (bov, tykkam eller hals)
1 tsk.salt
0.25 tsk.peber
0.5 tsk.kanel
1 dl.citronsaft
3 spsk.fedtstof til bruning (så lidt som muligt)
1 dåseflåede tomater
1 dl.hakket persille
 
Opskrift:
Alle krydderier og citronsaft blandes. Kødet skæres ud i mindre stykker. Ligger i marinaden i 10 - 15 minutter. Brunes.

Flåede tomater, persille og marinade tilsættes, der spædes evt. med varmt vand eller tilsæt dobbelt marinade, tomat og persille!

Koger i Ca. 2 timer.





karakterer:
Opskriften er vist 11461 gange,
og udskrevet 209 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Glimrende ret. Serveres med hjemmelavede nudler som i Ungarn.