Osso buco - på en anden måde
Hovedingrediens : Oksekød - Ossobuco Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rids kødet i kanten hele vejen rundt. Vend hver skive i mel med salt og peber.
Smelt fedstoffet i en dyb pande eller en gryde. Brun kødet. Hæld rødvin ved. Kom rosmarin og salvie ved. Lad det småstege under låg til kødet let løsner sig fra benet, 1 1/2 - 2 timer. Rens de små løg og kom dem i panden eller gryden til kødet sammen med tomaterne ca. 1/2 time før kødet er færdigt. Brug kun en passende del af væden fra tomaterne. Kog de løse ris og bland dem med sauterede ærter og svampe. Smag saucen til. Server osso bucoen med risene. En god kraftig rødvin vil være fin at drikke hertil. |
|
Opskriften er vist 107083 gange,
og udskrevet 2141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (12 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-10-07 09:55:46 Hej skal der ik mere væske end de 2 dl rødvin og saft fra tomateren. Det er da ik meget sovs der kan blive ud af det.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne