Rejer, indbagte

Rejer, indbagte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.rejer, 10 stk
2 tsk.vin
0.25 tsk.salt
 evt. kartoffelmel
 
 Dej:
2 æggehvider
0.5 spsk.kartoffelmel
1-1.5 spsk.hvedemel
 
 olie til friturestegning
 
Opskrift:
Rejerne ordnes sådan: Vask rejerne i koldt vand. Klip de sidste 2 mm. af halen, og pres vandet ud. Skallen pilles af, undtagen de sidste 2 led på halen. Lav 2 eller 3 ridser på mavesiden (5 mm. mellem hver ridse). Mariner med vin og salt. Dejen laves: Pisk æggehviderne stive. Melet drysses i, og blandes godt sammen. Vædsken på rejerne tørres af med en klud, og drys kartoffelmel på. Varm olie op til middelvarme (170 grader). Hold i rejens hale og dyp den ned i dejen. Steg rejerne lysebrune eller gyldne. Rejerne må ikke røre hinanden. Anrettes og serveres varmet.





karakterer:
Opskriften er vist 30970 gange,
og udskrevet 1136 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (34 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-03-29 07:59:24
Tilføj tidt salt og peber, ellers smager de ikke af noget...

  -   2006-12-31 10:51:59
er også velegnet til indbagt kylling

  -   2006-12-31 10:50:53
smager rigtig dejlig og er velegnet til fondy