Broccoli serveret som asparges
Hovedingrediens : Kål - Broccoli Indsendt : |
|
|
Pluk de fine stilke af broccolien med hoveder på.
Hovederne kan evt. bruges i en salat eller hakkes
med æggeblandingen til sidst. Rens broccolistilkene
og kog dem halvmøre i letsaltet vand i 8-10 min.
Lad dem dryppe af i en sigte.
Server de kogte broccoli med Hollandaise sovs: Sæt en skål i det dampende broccolivand og kom æggeblommerne i skålen. Tilsæt meget langsomt kryddereddiken og dernæst det smeltede smør. Smag til med citron, salt og peber og bland evt. 1 dl ymer eller piskefløde. Kom de finthakkede broccolihoveder i sovsen, som hældes over broccolistilkene. |
|
Opskriften er vist 16768 gange,
og udskrevet 172 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Conny - 2010-06-10 22:54:28 Brug også lidt hvidvin til at dampe broccolien i 3-5 minutter, smager himmelsk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne