Stegt lammebov med urtefars
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel Indsendt : Red : |
|
|
Snit porre og gulerod fint.
Hak løget og rens svampene.
Sauter grønsagerne i smør i nogle minutter.
Læg brødkrummen i blød i lidt af fløden. Rør det hakkede lammekød med salt og rør grønsagsblandingen i. Tilsæt brødkrumme samt resten af fløden og de to sammenpiskede æg. Rør farsen godt sammen og krydr. Fordel fyldet i den udbenede lammebov. Fold kødet sammen herom og bind omkring med bomuldsgarn. Gnid boven med salt og peber. Læg den i et fad og steg ved 200 grader 1½ time. Server med kartofler. |
|
Opskriften er vist 7867 gange,
og udskrevet 188 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne