Broccoli soufflé
Hovedingrediens : Kål - Broccoli Indsendt : Red : |
|
|
Broccoli koges al dente. Toastbrød udblødes i mælk. Purer broccoli, det udblødte brød, æg, salt, peber og muskatnød. Kom 2 dl mornaysauce i. Massen hældes i smurt og raspet form. Bages i ovn ved 160 grader i ca. 35-40 min. Den resterende mornaysauce serveres til sammen med peberfrugt i strimler.
|
|
Opskriften er vist 39030 gange,
og udskrevet 392 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer nickey - 2012-06-02 17:01:47 uden tvivl den dårligste mest amatør-agtige opskrift på broccoli souffle jeg nogensinde har læst, det er nærmere instruktionerne bag på en papkasse fremfor en reel opskrift dette her! Hurtig opskrift: Blancher broccoli - også staven, læg 1/4 til side og læg resten op i en gryde med fløde, lad det ligge og boble indtil broccolien er helt blød, blend derefter det hele til det er helt pure, smør dine forme, læg et par af de broccoli stykker du lagde til side ned i hver af dine forme, pisk æg i mixen til allersidst og hæld det i forme, 20 min ved 180 grader varmluft . bang så har du lavet hjemmelavet broccoli souffle! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne