Broccoli soufflé

Broccoli soufflé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Souffle - Soufle

Hovedingrediens : Kål - Broccoli

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.broccoli, i små stykker
4 skivertoastbrød, uden skorpe og skåret i tern
 dl.sødmælk
2 æg
 salt
 peber
 Muskatnød, friskrevet
½ rød peberfrugt i strimler
3 dl.Mornaysauce
 rasp
 
Opskrift:
Broccoli koges al dente. Toastbrød udblødes i mælk. Purer broccoli, det udblødte brød, æg, salt, peber og muskatnød. Kom 2 dl mornaysauce i. Massen hældes i smurt og raspet form. Bages i ovn ved 160 grader i ca. 35-40 min. Den resterende mornaysauce serveres til sammen med peberfrugt i strimler.





karakterer:
Opskriften er vist 38939 gange,
og udskrevet 388 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-06-02 17:01:47
uden tvivl den dårligste mest amatør-agtige opskrift på broccoli souffle jeg nogensinde har læst, det er nærmere instruktionerne bag på en papkasse fremfor en reel opskrift dette her! Hurtig opskrift: Blancher broccoli - også staven, læg 1/4 til side og læg resten op i en gryde med fløde, lad det ligge og boble indtil broccolien er helt blød, blend derefter det hele til det er helt pure, smør dine forme, læg et par af de broccoli stykker du lagde til side ned i hver af dine forme, pisk æg i mixen til allersidst og hæld det i forme, 20 min ved 180 grader varmluft . bang så har du lavet hjemmelavet broccoli souffle!