Squashsuppe med hvidløg og crostini

Squashsuppe med hvidløg og crostini, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

SuppeRet : Suppe - Grøntsagssuppe Grøntsagssupper

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 squash
1 løg
2-3 fedhvidløg
5-6 dl.grøntsagsbouillon
 basilikum, friske
0.5 dl.piskefløde
 salt
 peber
2 store skiver landbrød
 olivenolie
 havsalt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Squashen snittes i tern og løg og hvidløg hakkes fint. Opvarm lidt olivenolie i en stor gryde og sauter løg og hvidløg til de netop er gyldne. Tilsæt squash og steg videre til de begynder at tage farve. Hæld bouillon i gryden og lad retten simre i ca. 15 minutter. Blend suppen ved hjælp af en stavblender eller ad flere omgange i en foodprocessor. Kom suppen tilbage i gryden og kog den igennem med fløde, salt og peber. Lige inden serveringen tilsættes en del hakket, frisk basilikum. Rist brødskiverne på begge sider og dryp med lidt olivenolie. Drys med havsalt og friskkværnet peber. Suppen serveres evt. med en top af friskrevet parmesan.





karakterer:
Opskriften er vist 15663 gange,
og udskrevet 426 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-09-08 14:37:14
Hvor lækkert! :) Jeg tilsatte noget gulerod og undlod både salt, peber og fløde. Jeg synes bestemt ikke suppen har brug for noget af det :)

  -   2005-01-01 01:01:01
Nem og lækker