Squashsuppe med hvidløg og crostini
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Squashen snittes i tern og løg og hvidløg hakkes fint. Opvarm lidt olivenolie i en stor gryde og sauter løg og hvidløg til de netop er gyldne. Tilsæt squash og steg videre til de begynder at tage farve. Hæld bouillon i gryden og lad retten simre i ca. 15 minutter. Blend suppen ved hjælp af en stavblender eller ad flere omgange i en foodprocessor. Kom suppen tilbage i gryden og kog den igennem med fløde, salt og peber. Lige inden serveringen tilsættes en del hakket, frisk basilikum. Rist brødskiverne på begge sider og dryp med lidt olivenolie. Drys med havsalt og friskkværnet peber. Suppen serveres evt. med en top af friskrevet parmesan.
|
|
Opskriften er vist 15695 gange,
og udskrevet 426 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Anna - 2012-09-08 14:37:14 Hvor lækkert! :) Jeg tilsatte noget gulerod og undlod både salt, peber og fløde. Jeg synes bestemt ikke suppen har brug for noget af det :) Søren - 2005-01-01 01:01:01 Nem og lækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne