Spalla d'agnello con melanzane
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Løg og hvidløg pilles og hakkes fint.
Tomater gives et snit og lægges i kogende vand i 15 sekunder. Tages op og lægges i isvand. Skindet fjernes, tomaterne halveres, saft og kerner presses ud. Lammekødet skæres i tern og sauteres af i 2 spsk olie sammen med benene fra boven. Tilføj løg, hvidløg, tomat og sukker og sauter godt af. Tilsæt bouillon og oregano, lad det hele koge ved meget svag varme i ca. 50 min. Imens skæres auberginen i 1 cm tykke skiver, drysses med salt. Stilles kølig 10 minutter og aftørres herefter med køkkenpapir. Skiverne steges af på begge sider i de resterende 2 spiseskefulde olie. Når kødet er mørt tages benene fra boven op og der smages til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 9224 gange,
og udskrevet 239 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne