Spalla d'agnello con melanzane

Spalla d'agnello con melanzane, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :     

Ingredienser:
2 løg
2 fedhvidløg
6 bøftomater
750 g.lammebov
4 spsk.olivenolie
1 prisesukker
4 spsk.lammebouillon
0.5 tsk.friskhakket oregano
300 g.aubergine
 salt
 peber
 
Opskrift:
Løg og hvidløg pilles og hakkes fint.

Tomater gives et snit og lægges i kogende vand i 15 sekunder. Tages op og lægges i isvand. Skindet fjernes, tomaterne halveres, saft og kerner presses ud.

Lammekødet skæres i tern og sauteres af i 2 spsk olie sammen med benene fra boven. Tilføj løg, hvidløg, tomat og sukker og sauter godt af. Tilsæt bouillon og oregano, lad det hele koge ved meget svag varme i ca. 50 min.

Imens skæres auberginen i 1 cm tykke skiver, drysses med salt. Stilles kølig 10 minutter og aftørres herefter med køkkenpapir. Skiverne steges af på begge sider i de resterende 2 spiseskefulde olie.

Når kødet er mørt tages benene fra boven op og der smages til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 9224 gange,
og udskrevet 239 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu