Waleskrans 02
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Afbagt dej:
Vand og margarine gives et opkog. Gryden tages fra varmen. Melet kommes i på en gang under kraftig piskning. Afbagningen varmes igennem et øjeblik, til den slipper gryden. Salt og sukker røres i. Æggene og bagepulveret røres sammen og dryppes i, mens man rører godt med et pæreformet piskeris. Æggene må tilsættes lige når afbagningen er taget fra varmen - eller først når den er helt afkølet. Hvis man begynder at røre æg i, når dejen er lunken, bliver den tynd med det samme. Da må man lave en ny afbagning og bage den tynde med, til den er fast. Dejen skal røres med så mange æg, at den er blød og smidig, men dog så fast, at rørefurerne bliver stående. Dejen sprøjtes ud som en krans. Stilles i forvarmet ovn ved 200 gr. Bagetid: 30-40 min. De første 20 min. må ovndøren ikke åbnes. Kransen afkøles og flækkes. Bunden fyldes med vaniljecreme og flødeskum. Overdelen lægges på og drysses med flormelis eller glaseres med chokoladeglasur. |
|
Opskriften er vist 12829 gange,
og udskrevet 492 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne