Waleskrans
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Afbagt dej:
vand og margarine gives et opkog. Gryden fjernes fra varmen. Melet hældes i på én gang under kraftig piskning. Afbagningen varmes igennem, til dejen slipper gryden. Salt og sukker røres i. Æggene piskes sammen og dryppes i under stadig piskning - enten straks, når dejen er bagt sammen - eller når den er helt kold. Dejen kan blive tynd, hvis æggene røres i en halvvarm dej. Dejen tilsættes æg, til den er blød, men dog så fast, at rørefurerne bliver stående. Dejen fyldes i en sprøjtepose med stor åbning og sprøjtes ud på smurt plade som en krans, der bages, afkøles og flækkes. Bagetid i forvarmet ovn: ca. 30 min. ved 200 grader. Bunden fyldes med Vaniljecreme og flødeskum. Overdelen lægges på og drysses med sigtet flormelis. |
|
Opskriften er vist 17132 gange,
og udskrevet 347 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne