Lammelevergullasch med peberfrugt
Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær leveren i 1½x1½ cm. terninger. Krydr dem i salt, iblandet nykværnet peber. Ryst leverterningerne i melet.
Brun leverterningerne i det meget varme smør (brun kun 1/3 af kødet ad gangen). Skær peberfrugter, der er befriet for stilk og frøstol, i strimler og rist dem i gryden sammen med tomatpureen. Drys det resterende mel fra leveren over og rør. Derefter kommes leverterningerne tilbage i gryden, og vandet hældes over. Bring retten i kog. Læg låg på og lad den simre i 45 min. Smag til. Rør et par gange. Smag til. Server retten sammen med en god kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 1016 gange,
og udskrevet 103 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne