Spaghetti Bolognaise
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Båndspagetti Indsendt : Red : |
|
|
Hakket løg, hvidløg og kød brunes godt og derpå tilsættes snittede eller hakkede gulerødder og selleri. Det hele steger et par minutter, og derpå tilsættes vin, bouillon og tomatpuré.
Sovsen koger godt og grundigt ind (Dette tager ca 2 timer og definerer den altafgørende forskel på Sauce Bolognaise og alm. kødsovs). Hvis sovsen er ved at koge tør tilsættes lidt vand eller bouillon Efter ca. 1 time ristes baconen og puttes i sammen med pølsen i mundrette stykker. Når sovsen er kogt ind, som den skal, puttes piskefløden i sammen med osten, og hele herligheden krydres til perfektion. Pastaen koges og retten blandes i et (ikke for koldt) fad. Serveres med Mixed salat med olie/eddike dressing. |
|
Opskriften er vist 33191 gange,
og udskrevet 812 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (156 stemmer) |
|
Kommentarer John Johansen - 2018-02-04 12:56:01 Ikke piskefløde, men derimod mælk! Altid mælk i en ægte ragu bolognese. - Også mælk der tilsættes hvis der mangler væde. Og blegselleri er et must, ikke evt. :-) Thomas - 2008-04-10 10:46:39 Har ikke meget med bolognaise at gøre. Der er ingen krydderier i og du har hældt fløde i, som ingen steder hører hjemme. Mette - 2008-04-02 18:40:55 Simpelt hen den bedste bolognaise jeg nogensinde har smagt. Har dog skiftet den italienske pølse ud med cocktailpølser for at tilpasse smagen til hele familien:0( anonym - 2005-01-01 01:01:01 superskøn |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne