Rødvinsauce
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin Indsendt : |
|
|
Hak løget fint, og svits det i margarinen sammen med det hakkede timian. Tilsæt de skivede champignon og lad det simre lidt endnu.
Nu tilsættes rødvinseddiken, og dette koges ind. Herefter tilsættes rødvinen, og dette koges ind til det halve. Man kan nu vælge at basere sovsen på fløde eller på en grundsovs. Fløde giver altid et hæderligt resultat men det bliver en meget fed sovs. Grundsovs, i form af bouillon eller fond, kan give en rigtig lækker sovs. Her er det dog vigtigt at der er god smag i suppen. Suppen tilsættes til gryden, og der smages til med salt og peber. Der kan hvis det er nødvendigt jævnes med en meljævning. Men husk: Rødvinssauce må ikke være for tyk! PS. Kraft fra en grydestegt culotte, eller roastbeef kan give en udmærket bouillon. |
|
Opskriften er vist 37469 gange,
og udskrevet 1106 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Ask - 2007-04-12 09:18:03 Brugte 1/2 boullion, 1/2 fløde - Super. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne