Confit af forårsløg
Hovedingrediens : Rodfrugter - Forårsløg Indsendt : |
|
|
Skold og flå tomaterne, befri dem for kerner og hak dem fint.
Til confitén sauteres de grofthakkede forårsløg og grønsager, de må ikke tage farve. Hvidvinen og 1/2 dl lammefond/bouillon tilsættes, det koger ind til det næsten glaserer sammen med løgene. Løgene tages forsigtigt op, resten af lammefonden tilsættes, det koger op og de hakkede tomater piskes i. Lad det koge småt til det jævner - pisk derefter det kolde smør i. Kog pastaen efter anvisningen. Hæld vandet fra og rør smør og finthakket basilikum i. |
|
Opskriften er vist 13383 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Henrik - 2012-10-12 16:33:57 24 forårsløg det lyder godt nok meget/dyrt anonym - 2009-01-13 20:30:50 Forstår ikke retten.. confit betyder (Stegt i eget fedt) og kræver lang tilberedningstid ved svag varme |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne