Kagecreme
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mælken bringes i kog. Æg, sukker og mel røres sammen. Den kogende mælk dryppes i under omrøring. Cremen hældes tilbage i gryden og gives et opkog. Den afkøles i ro, piskes igennem og smages til med vanilje
|
|
Opskriften er vist 271392 gange,
og udskrevet 3694 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (116 stemmer) |
|
Kommentarer Ruth - 2021-02-27 13:09:15 Lækker creme der er let at lave og ikke smager af mel som nogen skriver anonym - 2020-12-17 20:13:46 jeg synes at det er en nem opskrift fordi at alle kan lave den. Man skal ikke bruge ting som man skal købe man alt det har man derhjemme. Derfor giver jeg den 4/5 den får ikke en femmer fordi at der er hvedemel i. AJ Schou - 2018-04-01 19:23:48 Super lækker creme, som vi vil bruge til den lækre svenske kladdkaka i aften :D Mums Heidi s - 2018-02-10 13:43:14 Bruger denne opskrift hver gang... den er helt perfekt til lagkage. Når den er afkølet blander jeg den med flødeskum, det giver en rigtig lækker luftig creme 👌🏼 Lotte - 2017-02-23 20:10:19 Puha. Den smager af mel - og det var ikke nok at have frisk vaniljestang i. Føj. Fortryder jeg ikke havde læst anmeldelserne inden jeg spildte 4 æg. anonym - 2016-07-20 10:06:49 Synes den smager helt fint kan slet ikke samge mel som nogen andre skriver, kan helt klart anbefales anonym - 2016-06-21 19:48:25 Nem og lækker kagecreme! anonym - 2016-05-04 10:08:50 Den smager af mel Sandra og jessica - 2016-04-17 12:07:52 Meget let at lave,smager rigtig lækker,kan klart anbefaldes herfra. Maren - 2016-04-03 19:54:26 Hej, til alle dem der er bekymrede for MEL SMAGEN så går den 100% væk når creme er blevet køleskabskold Naram - 2016-01-10 18:10:16 Hvis jeg tager 1 portion, hvor mange personer er der så til? anonym - 2015-05-22 16:33:56 Hvorfor bliver min creme ved med at skille? Hvad er tricket??!! Sandra - 2014-12-27 13:16:49 Super nem og utrolig lækker kagecreme anonym - 2014-08-26 19:26:00 En halv portion af denne kagecreme rækker til en lagkage (med 3 bunde), hvis man kommer 4-5 spsk. flødeskum og en halv pose knuste makroner. anonym - 2014-01-29 18:33:59 Lavet på mel er den ikke så god, men der hvor jeg lavede havde ikke maizena så havde ikke andet valg. Lavede den med maizena hjemme og den blev 100 gange bedre !!!! H.M.J. - 2013-08-21 23:32:51 Meget let at lave, fin konsistens, men man kan helt tydeligt smage at det er hvedemel og ikke maizena. 100 gange bedre med majsmel og ægte vanille og det er jo ikke sværere at lave. anonym - 2013-05-08 20:56:14 Hvor meget svarer det til i forhold til maizena Kristian - 2012-06-07 10:16:49 Kan denne creme bruges til vandbakkelser? :D Marie - 2012-04-14 10:45:25 En super hurtig og mega lækker cream vil anbefale den til alle rikke - 2012-01-28 15:31:32 Jeg brugte fint hakkede mandler i stedet for mel...det blev ret godt...jeg brugte en kaffemølle til, at kværne dem med... Morten - 2011-07-26 18:28:47 Hvedemel skal koges i 5 minutter, ellers kan man smage det. Brug derfor hellere majsstivelse (Maizena). kokkens kone - 2011-06-27 19:16:45 Var nær gået i panik over at være løbet tør for maizena, men det her virker jo ganske fint. glæder mig til mandens kommentar når han kommer hjem anonym - 2011-06-15 06:06:49 Hvordan kan du finde på at bruge hvedemel til kagecreme, det bliver jo en gang melklister som smager afskygeligt. Husk det nu!!!!! Kagecreme bliver lavet på maizena. Kjersigne - 2011-05-30 20:33:51 håber at den er god på chokolademuffins for jeg skal bruge det til det Louise R-K - 2011-03-08 17:31:58 Super god creme, kunne sagtens spises med en ske.. :) Jeg brugte den blandet med nutella i nogle boller. Det blev super lækkert, dog en rimlig stor mængde.. :) josefine - 2011-02-16 19:39:25 kan det bruges som fyld i fastelavnsboller??:) www.forsjovkager.dk - 2011-02-09 09:20:10 FANTASTISK kagecreme!!!!! Anni - 2010-06-10 12:44:42 Wauw - Hvor er det bare nemt og lækkert at lave sin egen kagecreme. Rigtig god opskrift ;o) Fungerer helt fint med mælk, hvis man vil spare på kalorierne! belinda andersson - 2010-03-23 11:25:41 det er en meget god kagecreme jeg bruger den til vandbakkelser og linser, som min lille familie elsker så jeg går udfra at de os vil syntes om cremen Lene - 2010-01-31 22:44:59 God og nem opskrift, med en smag over middel. Jeg brugte alm. æg. Det skal jo op og koge bagefter, så det burde ikke være nødvendigt at bruge past. æg. To uheldige ofre - 2009-02-28 18:04:24 Den var elendig til vores kage. Den smagte af mel, og flød ud over alle kanter, da vi forsøgte at bruge den, selv efter vi havde fortykket den. Nul stjerner herfra. Gunilla - 2009-02-23 16:11:35 Man kan også bruge maizena i opskriften. Så bruges der kun 2 spsk. Gitte - 2008-12-28 19:00:15 Kan man godt bruge alm. æg til denne creme ??? ibba - 2008-10-22 15:37:45 Super god og hurtig creme.. Stine - 2007-08-12 20:32:33 Supernem og rigtig god! Jeg brugte ½ portion til 1 lag og puttede blendede jordbær med flødeskum på og i resten af kagen. Mums! Kogte en vaniliestang med (også selv om det kun var ½ portion) = prikken over i'et! os' - 2007-07-03 13:19:20 namnam' <3 G.O. - 2005-01-01 01:01:01 En lettere variant: Prøv at koge vanillekorn og stangen (½ er rigelig) i en blanding af sødmælk og fløde. Og husk at røre konstant indtil cremen koger op. Yummi! Brith - 2005-01-01 01:01:01 Den er også god som mælke-fri creme. Jeg brugte sojafløde og sojamælk, og den blev rigtig god, og var let at lave. M-L - 2005-01-01 01:01:01 Cremen bliver mere luftig og lækker, hvis flødeskum af 1/4 l. piskefløde vendes i, når den er helt afkølet og gennempisket. maren - 2005-01-01 01:01:01 det var ikke nemt at finde en kagecreme uden maizena.. I har en god side. Troels - 2005-01-01 01:01:01 Dejligt at se en creme uden maizena, og hvor der bruges hele æg. En rigtigt creme fra bunden, som man jo ikke behøver putte vanilje *finder sin mint essens frem* Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne